Metro KuryeHizmetlerimizArabalı Kurye

Arabalı Kurye

Arabalı kurye hizmetimiz gün içerisinde taşınması gereken ağır ve ebatlı ürünler için sunduğumuz hizmet çeşididir. Sizlerde firmamızın sunduğu bu avantaj dolu hizmetten faydalanmak için arabalı kurye iletişim numaramız olan 0532 211 70 40 numaralı telefonumuzu arayarak ulaşabilirsiniz.

Günümüzde ise bir çok firmanın ihtiyaç duyduğu bu hizmet de önemli bir hizmettir. Özellikle şehir içinde ve şehirler arası teslimatlar da kullanılan bu hizmet çeşidimiz ağır gönderilerin taşınmasında kullanılmaktadır. Tüm ekibimiz ve kadromuz güvenilir çalışanlardan oluşmakta olup teslimat sırasında herhangi bir problem çıkmayacağından emin olabilirsiniz. Firma olarak, araçlı kurye hizmetimizle hem bireysel hem de kurumsal tüm müşterilerimize hızlı aynı zamanda profesyonel çözümler sunuyoruz.

arabalı kurye

Arabalı kurye hizmetimizin avantajları nelerdir?

Araba kurye hizmetimiz ağır ya da büyük hacme sahip farklı gönderilerde önemli avantaj sunmaktadır. Normal moto kurye hizmetlerimize kıyasla daha büarabalı kuryeyük taşıma kapasitesine sahip olan araçlarımız, tüm bu tarz gönderilerde büyük bir avantaj sağlamaktadır. Ayrıca yağmurlu veya karlı havalarda araçlarımız ile daha güvenli bir taşıma sağlıyoruz. Böylece herhangi bir gecikme veya risk olmadan da taşınmasını sağlıyoruz.

Firmamızın içerisinde yer alan araçlı kurye filomuz ile birlikte her türlü yasak olmayan gönderileri taşıyabilecek kapasitedeyiz. Küçük fakat fazla paketlerden büyük yüklere kadar geniş yelpazede hizmet veriyoruz. Bu sayede tüm müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunuyoruz.

Hızlı ayrıca güvenilir teslimatlar sunuyoruz

Araç kurye servisimizin avantajlarından biri ise güvenilir şekilde hizmet vermemizdir. Tüm müşterilerimizin acil teslimat ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına günün her anında da hizmet veriyoruz. Şehir içi veya şehirler arası tüm gönderilerde farketmeksizin gönderilerinizi en kısa süre içerisinde alıcılarınıza ulaştırıyoruz. Gidecek olduğumuz rotaları ise en iyi ve kestirme yollardan belirleyerek arabalı kurye sürecini en verimli şekilde yönetiyoruz.

Neden araba kurye hizmetinde bizi tercih etmelisiniz?

Sunmuş olduğumuz arabalı kurye hizmeti, özellikle ticari birçok işlem yapan firmalar için büyük zaman tasarrufu sağlıyor. Örnek olarak;

  • Toplu ürün gönderimleri
  • Birden çok toplu belge gönderimi
  • Büyük kargoluk ürünler

gibi ürünlerde bu tarz hizmetlerimizden yararlanarak sizlerde iş süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz. Firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimizin iş süreçlerinde kesinti yaşamadan devam edebilmeleri adına tüm teslimatlarımızı hızlı bir şekilde destekliyoruz.

Güvenilir hizmet ise önceliklerimiz arasında

Sunmuş olduğumuz araç kurye hizmetinde ise önceliğimiz her zaman güvenilir hizmet ve müşteri memnuniyetidir. Firmamızın bünyesinde bulunan tüm kuryelerimiz profesyonel bir ekipten oluşmaktadır. Bu profesyonel ekip sayesinde gönderilerinizin hasarsız ve zamanında teslim edilmesi hususunda maksimum özeni gösteriyoruz.

Ayrıca arabalı kurye ile teslimat yapılırken gönderinizin alındığına ve teslim edildiğine dair bilgileri de sizlere paylaşıyoruz. Bu sayede gönderi durumu hakkında şeffaf bir süreçle ilerliyoruz.

hızlı teslimat

Araba kurye hizmetimizin kapsamı nedir?

Sunduğumuz hizmetlerimizle de geniş bir bölgeye hizmet veriyoruz. Şehir içerisindeki teslimatların dışında şehirler arasından da yakın bölgelere gün içi teslimatlar sunuyoruz. İstanbul’un ister büyük bir ilçesinde oturun isterseniz de küçük bir yerleşim yerinde. Kuryemiz gönderinizi aldığı vakit belirtilen saat üzerinde adresinize gönderinizin teslimatını yapmaktadır.

Bu hizmet çeşidimiz ise sadece belirli sektörlerle sınırlı değildir. Bunların yanı sıra;

  1. E-ticaret firmaları
  2. Toplu davetiye firmaları
  3. Büyük branda üretimi tesisleri

gibi birçok sektöre de uygun fiyatlı ve avantaj dolu çözümler üretiyoruz. Gönderilerinizin boyutu veya ebadı ne olursa olsun bu hizmetimiz ile her türlü ihtiyacınıza yanıt veriyoruz.

Arabalı kurye ile ihtiyacınıza özel çözümler

Her müşterimizin farklı arabalı kurye teslimatı ihtiyacının olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle hizmetlerimizi sunarken ihtiyaçlarınıza özel seçenekler sunuyoruz. İster gönderilerinizi acil teslimatla isterseniz de gün içi teslimatla sunarak hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Profesyonel ekibimiz ve geniş araç filomuzla her zaman yanınızdayız.

Araçlı kurye hizmetimizle gönderilerinizi güvenle teslim ettirtebilir, işlerinizin aksamadan devam etmesini sağlayabilirsiniz.

Araç kurye çalışma sistemi nasıl?

Kurye talebinin alınması

Arabalı kurye hizmetlerimizden faydalanmanız için web sitesi üzerinden kurye fiyat hesaplama formunu doldurabilir veya telefon ile whatsapp üzerinden de talep oluşturabilirsiniz. Bu aşamada ise hangi ürünün nereye gönderilmek istendiği ve teslimatın ne kadar acil olduğu hakkında bilgiler alıyoruz. Bu durumda ise gönderinin büyüklüğüne ve ağırlığına göre de uygun araç seçimi yapıyoruz.

Detayların planlanması ve oluşturulması

Müşterilerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda gönderiniz için en uygun rotayı oluşturuyoruz. Gönderinizin hangi saatler arasında alınacağını, ne kadar sürede teslim edileceğini hepsini önceden planlıyoruz. Bu sayede gönderi planlanmasını en iyi şekilde yapıyoruz.

Gönderinizin teslim alınması

Yönlendirilen kuryemiz firmamıza belirtmiş olduğunuz adrese ulaşarak gönderiyi teslim almaktadır. Teslim alma sırasında ise gönderinin güvenilir ve eksiksiz biçimde olduğunu kontrol etmektedir. Teslim alınan gönderiler ise araca güvenli bir şekilde yerleştirilip yola çıkmak üzere hazırlanmaktadır.

Rotanın belirlenmesi

Hizmetlerimizi sürdürürken ise en verimli rota planlamalarını yaparak süreci yönetiyoruz. Gps sistemlerini en verimli biçimde kullanmaya özen göstererek en kısa varış noktalarından ulaşmaya çalışıyoruz. Bu sayede olası gecikmelerin önüne geçiyor, teslimatları en hızlı şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu hizmetimizin en büyük avantajlarından biri ise tüm kötü hava koşullarında yasak olmadığı sürece hizmet verebilmemizdir.

Gönderinin teslimatının gerçekleştirilmesi

Gönderiniz belirttiğiniz adrese ulaştırıldığı vakit teslimatın doğru kişiye yapıldığından da kuryemiz emin olmaktadır. Teslimat sırasında isim, soy isim bilgisi alarak da güvenilir bir teslimatın gerçekleşmesini sağlıyoruz. Teslimat tamamlandığında ise müşterilerimizi bilgilendiriyor ve %99 memnuniyet odaklı hizmet sağlıyoruz.

0532 211 70 40